.retson retap

image111
fett ovärt att sluta klockan elva, gå hem och plugga på matte som man ändå inte förstår ett skit va. vaa?! plus att det är 135 grader ute, och jag sitter här och skriver på min blogg. goosh. nu hade jag kunnat sitta på en bänk och ätit youghurtglass och snackat skit. men istället sitter jag här. fast nu ska jag ut på stan och köpa en klänning.
ciiaaoo

Say My Place At Nine.

image110

konstig men ganska händelserik helg. veckorna går så sjuukt fort. på tisdag är det bara en månad kvar till siesta. aah det ska bli så roligt!

Inte Fångat En Enda Dröm.

image109

Underbar bild. Tagen på H2:s officiella håltimmehäng, hagakyrkans port. ypperligt ställe med lä och allt.
emma och jag är nu officiellt världens bästa på scones. vilket bra ord det där, officiellt.
de sa i tidningen att detta var den sista dagen med sol, bullshit säger vi då.

heroes of nothing.

image108

jävligt snygg tjej. ååh vem är hon!
jag är så sjukt trött på att vi ska behöva plugga när det är 100 grader sol ute. dagens dilemma är om det är värt 90 spänn för hästpojken. fast det är det förmodligen, brukar ju inte bli annat än grymt med mitt sällskap.
hoppas ni har sagt till de ni tycker är underbara att dom är underbara. ni kan faktiskt få ett träd på er imorgon och inte hinna säga det. wooord  

Trois Femme; Dix-Huit Ans.

image105image106image107

Tre tjejer; 54 år. Och snygga är dom. Nu är det bara för er att köpa ut folköl till oss sjuttonåringar, och ha en jävligt bra tid.
Puss på er <3


Move On Up.

image103

Ibland händer det så fina saker. Det kan vara något man läst, en människa man sett eller något någon har sagt. Det kan vända hela ens dag. Undra om man gör sådana intryck på någon i sin egen omgivning. Vissa människor är bara underbara. Utan att veta om det. Man borde verkligen säga det till dom som man tycker om. Verkligen. Och när någon säger något fint blir man så fruktansvärt glad. För det mesta går jag bara runt och tänker på hur bra ni är. Det tycker jag vi har som mål framöver, säg det ni tycker och tänker om era människor istället för att bara tänka det.
SOO GIIIIRLS, LET'S SÄG DET!

Ride My Wild Heart.

image102

Ta bilder från andra bloggar är lågt, men ibland måste man. Och för att vara extra härligt jobbigt tjejig, vad är grejen med att hon dejtar han äckliga i Crossroads? Ursäkta mig.
Idag har jag varit i KÖPENHAMN! Underbart.
Tack för mig, aaadjöh!

Tu Es Beau.

image101

Skönt med regn igen. På måndag blir det Köp-en-hamn, härligt! Då ska mycket uträttas.
I kväll blir det förhoppningsvis disco i hindås!
Kjöss

maisouimaisouimaisouimaisouimaisouimaisoui

image100

Jag vill ha en tatuering. Jag får dock nöja mig med sådana här i henna än så länge.


För några dagar sedan såg jag killen som spelade Snoken. Ni vet han polisen som bodde på en båt och hade världens lydigaste hund. BALLT.


over 'n out


Young Folks

image99

Haha, Räkan och Cory.

Lazy Gun

image98

Vår vår, snälla stanna denna gången!! Nu är göteborg ganska bra.

Can't Stop Movin'

image97

Seriööst, ge mig sommar! Nu är i alla fall WayOutWest kirrat. Skönt.

RSS 2.0